NAČINI PLAĆANJA

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno, do 36 rata, PayPal servisom ili po primitku pošiljke - potpuno prilagođeno Vašim mogućnostima i preferencijama.

Za gotovinko plaćanje uplatnicom ili Internet bankarstvom osiguravamo popust, odnosno najnižu cijenu prikazanu na web stranici.

Za kartično plaćanje, cijena se uvećava za 5%.


PLAĆANJE POUZEĆEM - PLAĆANJE GOTOVINOM PO PRIMITKU POŠILJKE


Plaćanje pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom dostave na navedenu adresu, kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši dostavljaču, isključivo u gotovini, prilikom dostave na navedenu adresu, uvećano za 1EUR+PDV. Prije dostave, dostavljač Vam šalje sms i e-mail poruku s vremenom dostave. Ukoliko niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u navedenom vremenu, s dostavljačem se može dogovoriti novo vrijeme isporuke.


CORVUS WALLET


Corvus Wallet je metoda plaćanja koja omogućuje jednostavnije, brže i sigurnije plaćanje jednom spremljenim karticama. U tom slučaju nema potrebe za ponovljenim ukucavanjem brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Za brže plaćanje i bolje iskustvo, potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa na Corvus Wallet portalu https://wallet.corvuspay.com.


PLAĆANJE DEBITNIM I KREDITNIM KARTICAMA - JEDNOKRATNO I OBROČNO


MAESTRO
2-36 rata beskamatno (PBZ)
MBnet - MAESTRO, MASTERCARD, VISA
2-36 rata beskamatno (ERSTE, SBERBANK, KENT, AGRAM, SLATINSKA, ISTARSKA BANKA)
MASTERCARD
jednokratno
VISA
2-36 rata beskamatno (PBZ, ERSTE)
VISA ELECTRON I vPAY
2-36 rata beskamatno (PBZ)
DINERS CLUB I DISCOVER
2-36 rata beskamatno (ERSTE)
AMERICAN EXPRESS
2-36 rata beskamatno (PBZ)

Za kartično plaćanje istaknute cijene se uvećavaju za 5%.

PLAĆANJE VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM


Podaci za plaćanje će Vam se prikazati na ekranu nakon dovršetka kupnje, te će Vam biti poslani na e-mail adresu koju unesete prilikom postupka kupnje.

Uplatu potom možete izvršiti virmanom, općom uplatnicom ili Internet bankarstvom.


PAYPAL - SERVIS ZA PLAĆANJE


PayPal je vrsta „klijent-klijentu (peer-to-peer, P2P)“ usluge. P2P metoda plaćanja omogućuje bilo kome, tko ima e-mail adresu, da pošalje uplatu nekom drugom tko također ima e-mail adresu. Inicijalizator transakcije preko PayPala se treba registrirati na PayPal stranicama, te prebaciti određeni iznos sredstava na svoj korisnički račun. Novčani iznos se može prebaciti direktno s tekućeg računa banke ili koristeći deibitne/kreditne kartice.

 

NAČIN PLAĆANJA SE ODABIRE PRILIKOM POSTUPKA ON-LINE KUPNJE.