UVJETI KUPNJE

OPĆI UVJETI POSLOVANJA I KORIŠTENJA WEB TRGOVINE


Pristup stranici trgovine, i svim pripadajućim podacima, podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama.

Pristupom na internet stranice trgovine obvezujete se poštovati sljedeće uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

Opći uvjeti za ispis dostupni su i u elektroničkom obliku na Vaš zahtjev. Ispis Općih uvjeta je moguć i direktno s ove web stranice.


OSNOVNE INFORMACIJE O TRGOVCU - TRGOVAČKOM DRUŠTVU


NAZIV:      
HYPERLIFT d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
SKRAĆENI NAZIV:  
HYPERLIFT d.o.o.
ADRESA:
Gaje Alage 3, 10 000 Zagreb
REGISTARSKI SUD:      
Trgovački sud u Zagrebu.
TEMELJNI KAPITAL:
20.000 kn uplaćen u cijelosti
UPRAVA:
Sanda Carević, direktor
OIB:
62406695239
MBS:  
081233171
MB:
5077133
TRANSAKCIJSKI RAČUN:
HR8023400091111005070 (PBZ)
WEB:    


KUPAC


Kupac je svaka fizička i pravna osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje na web stranicama trgovine  s prebivalištem odnosno sjedištem na području Republike Hrvatske.


CIJENE


Sve cijene u trgovini izražene su u kunama (HRK) s uključenim PDV-om, te vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje, osim kartičnog plaćanja koje se uvećava za 5%.


NARUDŽBA


Proizvode je moguće naručivati 24 sata dnevno, svaki dan u tjednu (7 dana). Odgovornost za točnost i potpunosti unesenih podataka prilikom narudžbe snosi kupac.

Nastojimo da su svi artikli odmah dostupni za isporuku, ukoliko određeni artikl nije dostupan, kontaktirat ćemo kupca te ponuditi mogućnost narudžbe drugog, sličnog artikla ili odustajanje od kupnje.

Postupak narudžbe se nalazi na poveznici „KAKO NARUČITI“.


NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA


Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Gaje Alage 3, 10 000 Zagreb ili na e-mail: info@hyperlift.hr. Molimo Vas da u prigovoru navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora. Odgovor na pisani prigovor poslat ćemo Vam u zakonskom roku od 15 dana.


INFORMACIJE, DOSTUPNOST I ZAŠTITA SADRŽAJA


Trgovina nastoji sve podatke na stranicama, informacije te slike o artiklima držati maksimalno ažurnim i točnim, no ne može jamčiti potpunu točnost istih.

Trgovina nastoji dostupnost online trgovine maksimizirati i jamči dostupnost 99,00 % vremena, ali ne preuzima odgovornost za privremenu nedostupnost online trgovine koju su uzrokovali tehnički problemi izvan našeg sustava. Ukoliko primijetite poteškoće u radu internetskih stranica kontaktirajte nas na: info@hyperlift.hr.

Vlasnik internetskih stranica i svih njihovih dijelova kao i online trgovine te pripadajuće domene je trgovina. Svako kopiranje, distribucija, prijenos te mijenjanje istih je strogo zabranjeno.


IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI


Trgovina zadržava pravo izmjene sadržaja ili funkcioniranja ovih web stranica u bilo koje vrijeme i to bez prethodne najave, te se odriče odgovornosti za bilo kakve netočnosti, nedostatke ili propuste u sadržaju objavljenom na ovim web stranicama, a koji mogu proizlaziti iz pogrešaka pri unosu podataka.

Trgovina ni u kojem slučaju ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka dostupnih na ovim web stranicama.

Trgovina se ne smatra, niti se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu povredu ili ozljedu nastalu korištenjem proizvoda kupljenih putem ovih web stranica.


NAČINI PLAĆANJA


Trgovina prihvaća slijedeće načine plaćanja:

  • Pouzećem - gotovinom po primitku pošiljke
  • Corvus Wallet
  • Debitnim i kreditnim karticama - jednokratno i obročno
  • Uplatom na račun (virman, opća uplatnica, Internet bankarstvo)
  • PayPal - servis za plaćanje


MARKETING


U svrhu marketinga, trgovina prikuplja e-mail adrese kupaca isključivo uz njihovu privolu. Na prikupljene adrese trgovac će u vremenskim intervalima poslati svoje promotivne materijale. Kupac ima mogućnost brisanja svoje e-mail adrese s liste u bilo kojem trenutku. Prikupljene e-mail adrese će se koristiti isključivo u svrhu obavještavanja kupaca o novim proizvodima i akcijama, kao i rasprodajama